Felhasználási feltételek

A window2space.com és window2space.hu  weboldal látogatásával Ön elfogadja az alábbi szerzői jogi nyilatkozatot. Amennyiben a nyilatkozat bármely pontjával nem ért egyet, kérjük hagyja el a window2space.com és a window2space.hu weboldalakat.

A szerzői jog:

- A window2space.com és window2space.hu weboldalakon megjelenített összes tartalom, a képek, grafikák, írott anyagok és mindennemű egyéb szerzői alkotás a nemzetközi szerzői jogi védelem alatt állnak.

- A window2space.com és window2space.hu weboldalakon található tartalmak - különös tekintettel a galériák képanyagaira - bárminemű terjesztése, publikálása, nyilvánosságra hozása, többszörözése, kereskedelmi célú felhasználása, leközlése, a szerző Papp András írásos engedélye nélkül tilos.

- A window2space.com és window2space.hu weboldalakon található képek és írások tárolása (akár digitális formában) a személyes jelleget meghaladóan tilos.

- A window2space.com és window2space.hu weboldalakon megjelenő tartalmak - amennyiben ez jól látható módon nincs másként feltüntetve - szerzői jogi tulajdonosa Papp András.

- Felhasználásra engedély kizárólag közvetlenül a szerzőtől a window2space.com és window2space.hu weboldalak kapcsolattartási adatainál megadott e-mail címen írásos formában kérhető.

- Jogosulatlan felhasználás minden esetben jogi eljárást von maga után.